Hit enter to search or ESC to close

Over ons

Pensioen Advies Utrecht in het kort.

Pensioen Advies Utrecht BV is de onafhankelijk en objectief adviseur die met antwoorden komt op uw vraagstukken op het gebied van WIA, verzuim, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Ons werkgebied strekt zich uit in een straal van circa 30 reisminuten rondom Utrecht.

Waarom zou u kiezen voor Pensioen Advies Utrecht BV?

 

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een echt eerlijk advies. Een advies dat niet beïnvloed wordt door de belangen van de adviseur. En uitsluitend het belang van de klant voorop stelt. Dat kan betekenen dat er helemaal geen financieel product nodig is. Als u toch een financieel product bij ons aankoopt, dan zal deze volledig vrij zijn van provisie.

Wij zoeken, in uw belang, naar het voor u best passende financiële product. Dat betekent niet dat wij geen voorkeur hebben voor bepaalde producten. Bij de keuze voor het product kijken we niet alleen naar de prijs, maar wegen de kwaliteit en de (administratieve) performance van de aanbieder minstens zo zwaar mee. Verder houden wij rekening met uw wensen m.b.t. MVO-beleid.
Ook vinden wij het belangrijk om u in uw eigen regio van dienst te zijn. De reistijd die we hiermee besparen, besteden we liever aan onze klanten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw vraagstuk door ons niet beantwoord kan worden. In dat geval brengen wij u graag in contact met een specialist uit ons uitgebreide netwerk.

JeroenBoers16103110-pasfoto

“Regelmatig merk ik dat werkgevers alle wijzigingen op het gebied van pensioen en sociale voorzieningen niet meer kunnen bijhouden. Daarnaast hebben ze vaak moeite om de ingewikkelde materie aan de werknemers begrijpelijk uit te leggen. Fijn is het dan om te horen dat ze door ons uitstekend worden ontzorgd.”

Jeroen Boers, directeur, partner en senior consultant

We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking.