Hit enter to search or ESC to close

Over ons

Pensioen Advies Utrecht in het kort.

Pensioen Advies Utrecht BV is de onafhankelijk en objectief adviseur die met antwoorden komt op uw vraagstukken op het gebied van WIA, verzuim, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Ons werkgebied strekt zich uit in een straal van circa 30 reisminuten rondom Utrecht.

Diensten die we aanbieden

Klik voor meer informatie per dienst.

Om tot een passende pensioenoplossing te komen is het belangrijk om te inventariseen wat uw wensen zijn en welk budget u beschikbaar heeft voor uw pensioen. Wij geven u de input waarmee u de juiste keuze kunt maken.

Ondanks de afschaffing en uitfasering van pensioen in eigen beheer (PEB) heeft u als DGA nog steeds de mogelijkheid om pensioen op te bouwen. Dit kan echter niet meer binnen uw onderneming. Als u gebruik wil maken van de fiscale voordelen die worden geboden, dan dient u uw pensioen buiten de onderneming veilig te stellen. Maar wat zijn nu de mogelijkheden?

Soms kan het nodig zijn dat er rekenwerk aan het pensioen nodig is. Soms actuariële berekeningen, soms fiscale berekeningen of controleberekeningen. We hebben het allemaal in onze dienstverlening.

U heeft een mooie pensioenregeling voor uw werknemers, maar wat weten uw werknemers er eigenlijk van? Krijgt u als werkgever wel de waardering die bij deze belangrijke arbeidsbeloning hoort? Door een goede communicatie met uw werknemers over het pensioen en overige arbeidsvoorwaarden weten uw werknemers waar ze aan toe zijn.

De lopende pensioenregeling voor uw werknemers heeft continue uw aandacht nodig. Werknemers komen, werknemers gaan, de contracturen wijzigen, onbetaald verlof. Allemaal zaken die invloed hebben op het pensioen. Het is fijn om te weten dat u dat kunt uitbesteden.

Mogelijk loopt u tegen pensioenvraagstukken aan die u nog niet in ons dienstenpakket bent tegengekomen. Het is dan goed om te weten dat u hiervoor bij een specialist terecht kunt.

Waarom zou u kiezen voor Pensioen Advies Utrecht ?

 

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een echt eerlijk advies. Een advies dat niet beïnvloed wordt door de belangen van de adviseur. En uitsluitend het belang van de klant voorop stelt. Dat kan betekenen dat er helemaal geen financieel product nodig is. Als u toch een financieel product bij ons aankoopt, dan zal deze volledig vrij zijn van provisie.

Wij zoeken, in uw belang, naar het voor u best passende financiële product. Dat betekent niet dat wij geen voorkeur hebben voor bepaalde producten. Bij de keuze voor het product kijken we niet alleen naar de prijs, maar wegen de kwaliteit en de (administratieve) performance van de aanbieder minstens zo zwaar mee.
Ook vinden wij het belangrijk om u in uw eigen regio van dienst te zijn. De reistijd die we hiermee besparen, besteden we liever aan onze klanten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw vraagstuk door ons niet beantwoord kan worden. In dat geval brengen wij u graag in contact met een specialist uit ons uitgebreide netwerk.

Jeroen Boers BPLA

Directeur / Consultant

“Regelmatig merk ik dat werkgevers alle wijzigingen op het gebied van pensioen en sociale voorzieningen niet meer kunnen bijhouden. Daarnaast hebben ze vaak moeite om de ingewikkelde materie aan de werknemers begrijpelijk uit te leggen. Fijn is het dan om te horen dat ze door ons uitstekend worden ontzorgd.”

We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking.