U bent werkgever of personeelsmanager

 

Als werkgever wilt u goede arbeidsvoorwaarden bieden zodat u tevreden werknemers hebt. Om een aantrekkelijk werkgever te zijn, is een collectieve pensioenregeling een belangrijk onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Maar hoe vindt u nu een goede pensioenregeling die voldoet aan uw verwachtingen? Bovendien bent u door wetgeving verplicht de pensioenrechten duidelijk aan uw werknemers te communiceren. Kortom, zaken waar u niet dagelijks mee te maken heeft en zaken die u graag uitbesteedt aan een professional.

Pensioen Advies Utrecht ondersteunt u bij het opzetten van een pensioenregeling die past bij uw wensen en financiële draagkracht. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met wettelijke regelingen die er al zijn. Ook helpen wij u in het maken bij uw keuze van de juiste pensioenuitvoerder.

Tenslotte kunt u het beheer van uw collectieve pensioenregeling professioneel aan ons uitbesteden. Hierdoor kunt u doen waar u goed in bent. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site van ons zusterbedrijf MKBpensioenadvies.nl.